Mørbradbiff med quinoasalat og urteyoghurt

Bytt ut potetene med en god quinoasalat og server det med biffen.

Ingredienser

Mørbradbiff med quinoasalat og urteyoghurt

  • 4 stk Mørbradbiffer
  • 4 porsjoner Quinoa
  • 3 ss Olivenolje
  • Flaksalt
  • Nykvernet pepper
  • 1 bunt Asparges
  • 1 neve Frisk persille
  • 1 neve Frisk mynte
  • 3 dl Yoghurt naturell
  • 1 fedd Hvitløk
  • 1 stk Sitron

Slik gjør du

  1. Varm opp grillen og kok quinoaen etter anvisning på pakken. Tørk av kjøttet og gni det inn med olivenolje, en klype salt og pepper. Grill det over direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Ikke snu dem før de lett slipper risten.
  2. Brekk av den nederste delen av aspargesene, pensle dem med olje og strø over en klype salt. Grill dem i ca. 2 minutter på hver side.
  3. Finhakk urtene. Legg halvparten i en skål med yoghurt, finrevet hvitløk og 2 ss olje. Rør det godt sammen og smak til med salt. Bland resten av urtene med quinoaen, en klype salt og pepper og skallet av sitronen. Legg på aspargesene og klem over sitronsaften. Server sammen med kjøttet og urteyoghurten.