Ingredienser
Mørbradbiff med quinoasalat og urteyoghurt
-
4
stk
Mørbradbiffer
-
4
porsjoner
Quinoa
-
3
ss
Olivenolje
-
Flaksalt
-
Nykvernet pepper
-
1
bunt
Asparges
-
1
neve
Frisk persille
-
1
neve
Frisk mynte
-
3
dl
Yoghurt naturell
-
1
fedd
Hvitløk
-
1
stk
Sitron
Slik gjør du
-
Varm opp grillen og kok quinoaen etter anvisning på pakken.
Tørk av kjøttet og gni det inn med olivenolje, en klype salt og pepper. Grill det over direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Ikke snu dem før de lett slipper risten.
-
Brekk av den nederste delen av aspargesene, pensle dem med olje og strø over en klype salt. Grill dem i ca. 2 minutter på hver side.
-
Finhakk urtene. Legg halvparten i en skål med yoghurt, finrevet hvitløk og 2 ss olje. Rør det godt sammen og smak til med salt.
Bland resten av urtene med quinoaen, en klype salt og pepper og skallet av sitronen. Legg på aspargesene og klem over sitronsaften. Server sammen med kjøttet og urteyoghurten.