Ingredienser
Fyll
-
400
g
karbonadedeig
-
2
fedd
hvitløk
-
1
løk
gul
-
3
ss
vann
-
1,5
ss
tomatpure
-
1
neve
timian
fersk
-
pepper
Bunn
-
4
egg
-
0,5
dl
melk
-
2
ss
matolje
til smøring av form
Topping
-
1,5
dl
ost
revet, gjerne mager
-
1
dl
melk
-
1
dl
ekstra lettrømme
-
2
boks
cherrytomater
friske
Slik gjør du
-
Hakk løk og hvitløk og fres gyllent i panne. Tilsett kjøttdeigen i grove biter og stek til den er gyllen. Tilsett vann, tomatpuré, salt og pepper. Kok bort all vesken og ha i fersk timian.
-
Visp egg og melk og hell over i en smurt ildfast form. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 8-10 min til omeletten setter seg.
-
Ta ut og fordel den ferdige kjøttdeigblandingen over omeletten. Visp sammen ingrediensene til toppingen og fordel det over kjøttdeigblandingen. Fordel tomatene jevnt i toppingen. Stek i ca.10 minutter til overflaten får en fin gyllen farge.