Omelett med kjøttdeig, cherrytomater og løk

En god omelett passer både til lunsj og middag, eller til kvelds.

Ingredienser

Fyll

  • 400 g karbonadedeig
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 løk
  • 3 ss vann
  • 1,5 ss tomatpure
  • 1 neve timian
  • pepper

Bunn

  • 4 egg
  • 0,5 dl melk
  • 2 ss matolje

Topping

  • 1,5 dl ost
  • 1 dl melk
  • 1 dl ekstra lettrømme
  • 2 boks cherrytomater

Slik gjør du

  1. Hakk løk og hvitløk og fres gyllent i panne. Tilsett kjøttdeigen i grove biter og stek til den er raskt brunet. Tilsett vann, tomatpuré, salt og pepper. Kok bort all vesken og ha i timian.
  2. Visp egg og melk og hell over i en smurt ildfast form. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 8 til 15 minutter til omeletten setter seg. Det kan være den må stå lenger avhengig av formen du bruker.
  3. Ta ut og fordel den ferdige kjøttdeigblandingen over omeletten. Visp sammen ingrediensene til toppingen og fordel det over kjøttdeigblandingen. Fordel tomatene jevnt i toppingen. Stek i ca.10 minutter til overflaten får en fin gyllen farge.
  4. Server gjerne med en frisk salat eller litt godt brød.