Pytt i panne med smak av jul

Her får du brukt opp rester av ribbe, julepølser, skinke og medisterkaker.

Ingredienser

Pytt i panne med smak av jul

  • 800 g Kjøttrester som ribbe, julepølser eller medisterkaker
  • 0,5 stk Kålrot
  • 4 stk Poteter
  • 2 ss Smør
  • 1 stk Rødløk
  • 1 pose Grønnkål
  • 1 dl Tyttebær
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Skjær kålrot og poteter i terninger og kok dem til de er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand.
  2. Skjær kjøttet i små biter og rødløken i båter. Riv grønnkålen opp i mindre biter. Varm en stor stekepanne med smør og stek kålrot, poteter, rødløk og kjøtt til det har fått en fin stekeskorpe.
  3. Tilsett grønnkålen helt til slutt og stek til den har blitt irrgrønn. Smak til med salt og pepper og server med friske tyttebær.