-
Forvarm ovnen til 120 grader.
-
Legg kjøttet i en gryte med et lokk som tåler
å stå i varm ovn. Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle og hell det over kjøttet; gni marinaden inn i kjøttet. Sett gryten i ovnen med lokket på og la det stå i 5-6 timer.
-
Ta ut kjøttet og dra det fra hverandre med en gaffel slik at det deler seg ”i tråder”. Smak til med salt og pepper om nødvendig.
-
Sesamdip-saus
Bland bønnene med eplejuice og miks alle ingrediensene til sausen i en bolle med stavmikser.
-
Pannekaker
Visp sammen ingrediensene til en fin røre. Tilsett salt og bland inn sitronsaft, krydder og revet hvitløk. Stek i store pannekaker.
-
Anrett Pulled Pork i pannekakene med grønn salat, skiver av rød løk og sprinkle sausen over. Brett dem som en wrap og spis med hendene!
-
Tips!
Verdens enkleste rett!
Sett kjelen i ovnen eller på grillen:
-
SETT GRYTEN I OVNEN om morgenen og la stå til sent på ettermiddagen, til kjøttet er ferdig (ca 5-6 timer). Perfekt også hvis du lager den dagen før. Det er bare å varme opp kjøttet når det er på tide å spise.
-
SETT KJELEN PÅ GRILLEN (husk å beholde lokket på og hold glørne varme gjennom hele steketiden). Perfekt til sosiale dager i hagen eller på stranden. Start om morgenen og hold grillen i gang til sent på ettermiddagen, da kjøttet er klart. Regn med 5-6 timer på moderat/svakt varme glør. Du kan forberede hele festen mens middagen gjør seg selv.