Ingredienser
Gresk salat
-
1
beger
Cherrytomater, delt i to
-
1
stk
Agurk i terninger
-
100
gram
Fetaost i terninger
-
0,5
stk
Rødløk, delt i tynne skiver
-
1
ss
Tørket oregano
-
2
ss
Olivenolje
-
1
ss
hvitvinseddik
Tzatziki
-
5
dl
Synnøve gresk yoghurt
-
1
stk
Revet agurk
-
2
ss
Sitronsaft
-
2
fedd
Hvitløk, presset
-
1
klype
Salt og pepper
-
2
ss
Hakket dill
-
Grillede pitabrød til servering
-
2
pk
Folkets Svin grillspyd med paprika og honning
Slik gjør du
-
Del grønnsakene og bland dem i en bolle sammen med terninger av fetaost.
Drypp over olivenolje og eddik.
Dryss på med oregano.
-
Press så mye vann du klarer ut av den revne agurken, bruk gjerne hendene.
Bland den inn med yoghurt, sitronsaft, hvitløk og dill.
Smak til med salt og pepper.