Svinefilet med couscoussalat og tzatziki

Svinefilet med couscoussalat og tzatziki

Kjapp, billig og sunn middag for én på 1, 2, 3.

Ingredienser

  • 1 stk Billig middag på 1, 2, 3 ytrefilet av svin
  • 1 couscous
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 salt og nykvernet pepper
  • 1 ss olivenolje pluss ekstra til steking
  • 0,3 stk agurk
  • Frisk persille
  • 1 Baby Leaf mix
  • 0,5 stk saften av sitron
  • Tzatziki

Slik gjør du

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl spredt utover et brett. Rist pinjekjernene gylne i en tørr panne og legg til side. Krydre svinefileten med salt og pepper og stek i olje på middels varme, ca. 4 minutter på hver side.
  2. Skjær agurk i små terninger, finhakk persille og bland det sammen med couscous og Baby Leaf. Klem over sitronsaft og 1 ss olje. Smak til med salt og pepper og server toppet med fileten og en klatt tzatziki.