Svinefilet med couscoussalat og tzatziki

Kjapp, billig og sunn middag for én.

Ingredienser

  • 1 stk Ytrefilet av svin, Middag for én
  • 1 dl Couscous
  • 2 ss Pinjekjerner
  • 1 Salt og nykvernet pepper
  • 1 ss Olivenolje pluss ekstra til steking
  • 0,3 stk Agurk
  • Frisk persille
  • 1 Baby Leaf mix
  • 0,5 stk Saften av sitron
  • Tzatziki

Slik gjør du

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl spredt utover et brett.
  2. Rist pinjekjernene gylne i en tørr panne og legg til side.
  3. Krydre svinefileten med salt og pepper og stek i olje på middels varme, ca. 4 minutter på hver side.
  4. Kutt agurk i små terninger, finhakk persille og bland det sammen med couscous og Baby Leaf. Klem over saften fra en halv sitron og 1 ss olje. Smak til med salt og pepper og server toppet med fileten og en klatt tzatziki.