Ingredienser
-
1
stk
Billig middag på 1, 2, 3 ytrefilet av svin
-
1
couscous
-
2
ss
pinjekjerner
-
1
salt og nykvernet pepper
-
1
ss
olivenolje pluss ekstra til steking
-
0,3
stk
agurk
-
Frisk persille
-
1
Baby Leaf mix
-
0,5
stk
saften av sitron
-
Tzatziki
Slik gjør du
-
Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl spredt utover et brett. Rist pinjekjernene gylne i en tørr panne og legg til side. Krydre svinefileten med salt og pepper og stek i olje på middels varme, ca. 4 minutter på hver side.
-
Skjær agurk i små terninger, finhakk persille og bland det sammen med couscous og Baby Leaf. Klem over sitronsaft og 1 ss olje. Smak til med salt og pepper og server toppet med fileten og en klatt tzatziki.