Grønnsakspannekake med dillkrem og asparges

Smaker godt til fisk, skalldyr, som brunsj eller lett lunsj

Ingredienser

Grønnsakspannekake

  • 0,3 stk kålrot
  • 0,5 stk Squash
  • 2 stk sjalottløk
  • 4 stk Egg
  • 2 dl Melk
  • 1 ss pepperrotkrem fra tube
  • Salt
  • Pepper
  • Smør til steking
  • Matolje til steking
  • 1 dl mager philadelphiaost
  • 1 dl ekstra lettrømme
  • 1 bunt Dill
  • 1 bunt Asparges
  • Sitron til servering

Slik gjør du

  1. Rasp kålrot fint og squash litt grovere. Skjær løken i ringer. Bland sammen med egg, melk og pepperrot. Krydre med salt og pepper. Smelt smør og olje og fordel røren i en stekepanne. Stek på lav temperatur til egget har stivnet litt. Sett på lokk til pannekaken har stivnet helt. Bland sammen kremost, rømme og dill. Kok aspargesen myk, ca. 2-3 minutter i saltet vann.
  2. Ta kaken ut av pannen og legg den opp på et fat. Spre over dillkremen og topp med asparges. Serveres som en kake.
  3. Smaker godt med presset sitron.