Ingredienser
Grønnsakspannekake
-
0,3
stk
kålrot
-
0,5
stk
Squash
-
2
stk
sjalottløk
-
4
stk
Egg
-
2
dl
Melk
-
1
ss
pepperrotkrem
fra tube
-
Salt
-
Pepper
-
Smør
til steking
-
Matolje
til steking
-
1
dl
mager philadelphiaost
-
1
dl
ekstra lettrømme
-
1
bunt
Dill
-
1
bunt
Asparges
-
Sitron
til servering
Slik gjør du
-
Rasp kålrot fint og squash litt grovere. Skjær løken i ringer.
Bland sammen med egg, melk og pepperrot. Krydre med salt og pepper. Smelt smør og olje
og fordel røren i en stekepanne.
Stek på lav temperatur til egget har stivnet litt. Sett på lokk til pannekaken har stivnet helt.
Bland sammen kremost, rømme og dill. Kok aspargesen myk, ca. 2-3 minutter i saltet vann.
-
Ta kaken ut av pannen og legg den opp på et fat. Spre over dillkremen og topp med asparges.
Serveres som en kake.
-
Smaker godt med presset sitron.