Pannekakewrap med stekt salat og ørret

Bruk pannekaker som wrap.

Ingredienser

Pannekakewrap med stekt salat og ørret

  • 400 g Ørretfilet naturell
  • 3,5 dl Sammalt hvetemel finmalt
  • 2,5 dl Hvetemel
  • 1 dl Havregryn
  • 0,5 ts Flakalt
  • 1 l Melk
  • 6 stk Egg
  • Nøytral olje til steking
  • 2 stk Hjertesalater
  • 2 stk Lime
  • 8 ss Kesam
  • 1 liten neve Frisk persille

Slik gjør du

  1. Pisk sammen mel, havregryn, 1⁄2 ts salt, melk og egg. Stek pannekakene i litt nøytral olje i en stekepanne.
  2. Del hjertesalatene i to og stek på snittflatene i litt olje. Ha på litt flaksalt og limesaft.
  3. Fjern skinnet på fisken, kutt den i biter, dryss over litt salt og la den hvile i romtemperatur i minimum 10 minutter.
  4. Stek fisken raskt på høy temperatur i en stekepanne, maks 2-3 minutter. Husk at så lenge fisken er romtemperert skal den bare ha litt over 20 grader til i kjernetemperatur før den er ferdig.
  5. Kutt salaten i tynne båter og anrett i pannekaker med kesam og hakket persille. Ha gjerne litt ekstra lime over.