Vaniljekokte pærer med bringebær og limekrem

Frisk og god vårdessert

Ingredienser

Vaniljekokte pærer

  • 4 pærer
  • vann
  • 2,5 dl sukker
  • 1 vaniljestang delt på langs
  • 1 sitron saften og skallet
  • 1 eske bringebær

Limekrem

  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 ss melis
  • 1 lime saften og revet skall

Slik gjør du

  1. Bland sammen youghurt og melis og smak til med limesaft og limeskall.
  2. Skrell pærene, del de i båter, fjern kjerne.
  3. Kok opp vann, sukker, sitronsaft, sitronskall og vaniljestang i en kjele sammen med pærene, la det putre i 8-10 minutter. Dekk med plastfolie, la det hele kjølne i kjøleskapet.
  4. Legg opp på dype tallerkener, og garner med friske bringebær. Server med limekrem.
    Legg opp på dype tallerkener, og garner med friske bringebær. Server med limekrem.