Ingredienser
-
5
dl
Quinoa, kokt
-
1
Agurk
-
2
Avocado
-
1
potte
Sitronmelisse
-
1
Rødløk, finhakket
-
70
gr
Babyspinat
-
1
Sitron, saften
Chévre-krem
-
1
Hvite bønner i boks
-
100
gr
Chévre
-
1
Salt
-
1
Pepper
-
3
ss
Olivenolje
Slik gjør du
-
Kok quinoa etter anvisning på pakken.
Skrell agurk og skjær i tynne skiver med en ostehøvel, legg i dørslag og strø 1/2 ts salt over. La det stå i 10 minutter, press ut vannet. Skyll dem dersom du synes de blir for salte.
-
Ta avokadokjøtt ut med en skje. Ha quinoa i en stor bolle og bland i agurk og avokado. Hakk sitronmelisse og ha i sammen med rødløk og spinat. Press sitronsaft over.
-
Chévre-Krem:
Bland bønner med chévre til det blir jevnt og kremete. Blir det for tykt, har du i litt vann. Ha kremen i en skål og drypp 2-3 ss olivenolje på toppen, salte og pepre.