Ingredienser
Dette trenger du
-
5
dl
quinoa, kokt
-
70
g
babyspinat
-
1
potte
sitronmelisse
-
2
stk
avokado
-
1
stk
agurk
-
1
stk
rødløk, finhakket
-
1
stk
sitron, saften
Chévre-krem
-
3
ss
olivenolje
-
100
gr
chévre
-
1
boks
hvite bønner
-
1
salt
-
1
pepper
Slik gjør du
-
Kok quinoa etter anvisning på pakken. Skrell agurk og skjær i tynne skiver med en ostehøvel, legg i dørslag og strø 1/2 ts salt over. La det stå i 10 minutter, press ut vannet. Skyll dem dersom du synes de blir for salte.
-
Ta avokadokjøtt ut med en skje. Ha quinoa i en stor bolle og bland i agurk og avokado. Hakk sitronmelisse og ha i sammen med rødløk og spinat. Press sitronsaft over.
-
Chévre-Krem: Bland bønner med chévre til det blir jevnt og kremete. Blir det for tykt, har du i litt vann. Ha kremen i en skål og drypp 2-3 ss olivenolje på toppen, salte og pepre.