Grønn salat

En enkel og smakfull grønn salat med knasende gresskarkjerner og en frisk dressing.

20 min
Middels
Grønn salat

Slik gjør du

  1. Dette trenger du

    1. 1
      Legg ertene i en sil, hell over kokende vann og la dem tine i noen minutter.
    2. 2
      Rist gresskarkjernene gylne i en tørr stekepanne på middels varme.
    3. 3
      Snitt sukkerertene på skrått i tynne skiver. Del avokadoene i to, fjern steinene, skjær fruktkjøttet i terninger og løft det ut med en skje.
    4. 4
      Skjær agurken i to på langs deretter i halvmåner. Legg alt i salatbollen, inkludert crispisalat og grovhakkede urter, og vend alt godt sammen med dressingen.
  2. Dressing

    1. 1
      Pisk sammen finrevet sitronskall, sitronsaft, finhakket sjalottløk, sennep og en god klype salt og pepper i en salatbolle. Hell gradvis i oljen mens du pisker.

Lignende oppskrifter