Ingredienser
Brokkolisuppe
-
1
stk
brokkoli
-
1
stk
gul løk
-
20
g
Smør
-
1
pose
Babyspinat
-
1
l
Vann
-
2
terninger
Grønnsaksbuljong
Løk-krem
-
1
stk
liten gul løk
-
2
dl
tykk yoghurt
Pannestekt brokkoli
-
1
stk
brokkoli
-
2
ss
olje
-
1
dl
Solsikkekjerner
-
0,5
stk
rød chili, finhakket
-
1
stk
Lime, kun saften
-
Salt og pepper etter smak
Slik gjør du
-
Del opp brokkoli og løk i mindre biter. Surr det i litt smør på høy varme i en gryte. Ha i spinat, vann og buljong, la det koke ca. 10 min. Kjør suppen glatt med stavmikser.
-
Rasp en liten gul løk og bland med tykk yoghurt. Smak til med salt og pepper.
-
Del opp den andre brokkolien i små buketter. Varm en panne med olje og stek den i noen minutter sammen med solsikkekjerner og chili. Ha i limesaft og smak til med salt og pepper.
Hell pannestekt brokkoli over suppen og server med en dæsj løk-krem.