Ingredienser
-
2
fedd
hvitløk
-
1
stk
Løk
-
20
g
Smør
-
1
stk
Brokkoli
-
0,5
stk
Purre
-
1
l
Vann
-
2
terninger
Grønnsaksbuljong
-
1
pose
babyspinat
-
Salt og pepper
Rødbetkrem
-
2
dl
kvarg
-
0,5
blokk
Fetaost
-
1
dl
Rødbeter
-
1
neve
frisk timian
Slik gjør du
-
Grovhakk hvitløk og løk. Smelt smør i en stor kasserolle og ha i løken. Grovhakk purre og hele brokkolien. Ha det i kasse- rollen. la det surre under omrøring til det fa°r litt farge. Hell over vann og smuldre i buljong. la alt sma°koke i ca. 15 min. Ha sa° i spinat. Kjør suppen glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Server med rødbetkrem og finhakket timian.
-
lag rødbetkremen mens suppen koker. Kvarg, fetaost og rødbeter kjøres glatt ved hjelp av en stavmikser.