Ingredienser
-
1
l
Vann
-
2
terninger
Grønnsaksbuljong
-
500
g
Poteter
-
1
boks
Lett creme fraiche
-
3
ss
Sitronsaft
-
0,5
potte
Dill
-
1
bunt
Asparges
-
0,3
ts
Hvit pepper
-
400
g
Lakseloin
Slik gjør du
-
Kok opp vann og buljong. Skrell poteter og skjær dem i ca. 1 cm store
terninger. Kok potetene møre i buljongen. Tilsett en boks med lett
Creme Fraiche og sitronsaft. Rør godt sammen og kok opp på nytt.
-
Skyv gryten til siden. Finhakk dill og ha det i. Rør rundt. Del asparges i
mindre biter og ha i suppen. Smaksett med hvit pepper og la det
trekke i 5 min.
-
I mellomtiden skjærer du fisken i tynne skiver. Hell suppen i skåler og
fordel laksen på toppen. Den blir nå lettkokt av den varme suppen.
Pynt med litt frisk dill.