Asparges- og potetsuppe med dill og laks

En enkel og god suppe med poteter, asparges og frisk dill, servert med laks.

20 min
Middels
Asparges- og potetsuppe med dill og laks

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp vann og buljong. Skrell poteter og skjær dem i ca. 1 cm store
      terninger. Kok potetene møre i buljongen. Tilsett en boks med lett
      Creme Fraiche og sitronsaft. Rør godt sammen og kok opp på nytt.
    2. 2
      Skyv gryten til siden. Finhakk dill og ha det i. Rør rundt. Del asparges i
      mindre biter og ha i suppen. Smaksett med hvit pepper og la det
      trekke i 5 min.
    3. 3
      I mellomtiden skjærer du fisken i tynne skiver. Hell suppen i skåler og
      fordel laksen på toppen. Den blir nå lettkokt av den varme suppen.
      Til slutt, pynt med litt frisk dill.

Lignende oppskrifter