Krydret couscous med revet blomkål

Server denne friske sommersalaten med krydret couscous, revet blomkål, druer, rips og blåmuggost som en egen rett, eller som tilbehør til grillmat.

20-40 min
Middels
Krydret couscous med revet blomkål

Slik gjør du

  1. Krydret couscous med revet blomkål, druer, rips og blåmuggost

    1. 1
      Ha couscous i en skål sammen med det tørre krydderet. Kok opp vann og 1/2 dl olivenolje. Hell det kokende vannet over couscousen, rør om og legg en tallerken over kjelen. La stå i 10 minutter. Legg opp couscousen på et stort fat. Bruk hendene og gjør den luftig når den har kjølnet nok. Dryss over timian.
  2. Garnityr

    1. 1
      Riv blomkål med rivjern eller kjør den raskt i blender til den er smuldrete. Del druer i to. Legg blomkål på fatet med couscous. Smuldre over blåmuggost, legg på druer og dryss over hakket persille.
    2. 2
      Bland vinaigrett og hell over. Pynt med rips og spis!