Ratatouille grille`

Hvorfor ikke lage ratatouille på grillen?

Ingredienser

  • 1 Aubergin
  • 1 Squash
  • 2 Paprika, rød
  • 2 Rødløk
  • 4 fedd Hvitløk
  • 1 neve Rosmarin
  • 1 Laurbærblad
  • 1 Appelsin, saft og revet skall
  • 2 ss Ingefær, fersk revet
  • 1 dl Olivenolje
  • Salt
  • Pepper
  • 4 ark Aluminiumsfolie, doble

Slik gjør du

  1. Skjær grønnsaker i terninger og fordel på 2 ark aluminiumsfolie. Tilsett urter, appelsin, ingefær og olivenolje. Avslutt med litt salt og pepper. Brett sammen og lag to flate, tette pakker (viktig at de er tette slik at saften som dannes under grilling ikke renner ut!).
  2. Fyr på grillen med halvparten kull og tennbriketter. Fordel glørne langs sidene på grillen.
  3. Legg pakkene med ratatouille forsiktig mot glørne i ca 15-20 minutter, bruk en grillklype og snu pakkene et par ganger underveis så alt blir likt grillet.