Ingredienser
-
1
Aubergin
-
1
Squash
-
2
Paprika, rød
-
2
Rødløk
-
4
fedd
Hvitløk
-
1
neve
Rosmarin
-
1
Laurbærblad
-
1
Appelsin, saft og revet skall
-
2
ss
Ingefær, fersk revet
-
1
dl
Olivenolje
-
Salt
-
Pepper
-
4
ark
Aluminiumsfolie, doble
Slik gjør du
-
Skjær grønnsaker i terninger og fordel på 2 ark aluminiumsfolie. Tilsett urter, appelsin, ingefær og olivenolje. Avslutt med litt salt og pepper. Brett sammen og lag to flate, tette pakker (viktig at de er tette slik at saften som dannes under grilling ikke renner ut!).
-
Fyr på grillen med halvparten kull og tennbriketter. Fordel glørne langs sidene på grillen.
-
Legg pakkene med ratatouille forsiktig mot glørne i ca 15-20 minutter, bruk en grillklype og snu pakkene et par ganger underveis så alt blir likt grillet.