Rødbetesalat med couscous og chevre

Smaker godt til kylling, svin eller på tapasbordet

Ingredienser

Rødbetesalat

  • 1 glass rødbeter
  • 4 dl fullkornscouscous se slik du gjør det på pakken
  • 1 pose Spinat
  • 1 potte bladpersille
  • 0,5 Sitron saft av
  • 1 dl Cashewnøtter ristede
  • 100 g Chevre
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Del rødbetene i grove biter. Sett til side litt av væsken. Bland sammen varm couscous, spinat og rødbeter. Couscousen skal bli litt pent farget av rødbetesaften.
  2. Finhakk bladpersille og vend den inn i salaten. Press over sitron og krydre med salt og pepper. Vend salaten forsiktig igjen. Bryt grove biter av Chevreosten og fordel over salaten. Avslutt med cashewnøtter på toppen.