Indiskinspirert torsk
Lag en ny og eksotisk vri på torsken.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Torsk Korma
- Kok risen etter anvisningen på pakken. Forvarm ovnen til 220 grader, over- og undervarme.
- Legg søtpotetene, gulrøttene og hvitløksskivene i en liten ildfast form og vend inn i halvparten av kormakrydderet.
- Bak grønnsakene i ovnen i ca. 20 minutter, til de er myke og har fått litt farge.
- Vend fisken inn i resten av krydderet og stek den et par minutter i margarinen. Hell over kormasausen sammen med vannet, og la det småkoke i et par minutter til fisken akkurat er gjennomstekt.
- Vend forsiktig inn grønnsakene og server toppet med koriander, sammen med ris og nanbrød.
Raita
- Skrell agurken og del den i to på langs. Skrap ut frøene med en skje og skjær den i små terninger.
- Rør sammen resten av ingrediensene og smak til med salt. Vend inn agurken og server.