KIWI ER STOLT SIGNATURPARTNER TIL UNICEF

KIWI feirer ti år som Signaturpartner til UNICEF

KIWI feirer 10 år som Signaturpartner til UNICEF

Takket være et godt samarbeid mellom UNICEF og KIWI får 7000 barn på Madagaskar skolegang. Det ti år lange samarbeidet utvides nå med fem nye år.

Siden 2010 har KIWI vært stolt Signaturpartner til UNICEF, og nå markerer vi tiårsjubileet med å signere en avtale for fem nye år. I løpet av de første ti årene har vi blant annet bidratt til å bygge 20 skoler og en førskole lengst sør på øya og disse sikrer nå gode skoler for 7000 barn. Den opprinnelige planen var å bygge ti skoler 2010 og deretter en i året frem til 2015, men blant annet takket være ekstra donasjoner fra og KIWI og andre, sto 20 skoler og førskolen klare allerede i 2016.

Rent vann

Som Signaturpartner har KIWI siden 2015 hatt fokus på å gi de samme skolene og deres lokalsamfunn tilgang til rent drikkevann.

- Vi er stolte over å kunne fortsette som Signaturpartner for UNICEF i fem nye år. Sammen har vi sørget for skolegang for tusenvis av barn, og nå gleder vi oss til at enda flere kan få tilgang til rent vann på Madagaskar, sier KIWI-gründer og primus motor for UNICEF-samarbeidet, Tor Kirkeng. 
Han har selv besøkt prosjektene flere ganger og sett hvilken enorm betydning skolegang og vann har for lokalsamfunnene.

Langsiktighet gir gode resultater

UNICEF er også glade for det tette samarbeidet.

- Det gode samarbeidet vi har hatt med KIWI gjennom ti år, som de nettopp har signert opp for fem nye år, er enormt viktig for oss. Trofaste samarbeidspartnere Som KIWI gjør at UNICEF kan planlegge store bistandsprosjekter i et lenger perspektiv, sier generalsekretær i UNICEF Norge, Camilla Viken.

Hun forteller at langsiktighet gir UNICEF de beste forutsetningene for å skape gode resultater for barn.

- Vi tror at langsiktighet i samarbeidet med næringslivspartnere er nøkkelen til gode resultater for alle parter.  

Takk til kundene

For å kunne støtte arbeidet for rent vann ytterligere, lanserte KIWI i 2017 et samarbeid med Isklar. Dette samarbeidet gjør at to kroner av hver 0,5 liter Isklar-flaske med vann vi selger i våre butikker går til vannprosjekter på Madagaskar. På den måten bidrar du direkte til at barn og voksne får tilgang på rent vann, hver gang du kjøper en flaske 0,5 liter Isklar vann fra KIWI. For oss som bor i Norge, og med den største selvfølgelighet tapper rent vann fra springen, er det nesten uforståelig at nesten halvparten av de 25 millioner innbyggerne på Madagaskar ikke har samme muligheten.

Det er dere kunder som gjør det mulig for oss å bidra i det viktige arbeidet på Madagaskar. Vi vil derfor rette en takk til alle som hjelper oss så vi kan fortsette å sørge for skolegang og rent vann til barna på Madagaskar.