Nyhet! Håndlagde kaker i din lokale KIWI-butikk

Imponer gjestene med tradisjonelle, håndlagde kaker, hentet fra frysedisken i KIWI. Velg mellom fem varianter av saftige kaker som du raskt tiner hjemme i eget kjøleskap.

Nå finner du smakfulle og saftige kaker i frysedisken hos din lokale butikk på KIWI Langmyrveien, KIWI Bergmo og KIWI Grandfjæra.

Du kan velge mellom fem varianter av ulike kaker, som passer til små og store anledninger. 

Kakene kan tines i ditt eget kjøleskap, og du sparer derfor både tid og krefter som du heller kan bruke på gjestene. Tinetid på de ulike kakene står markert på kakenes etiketter.

Velg mellom hele kaker for større selskap, eller biter om du bare ønsker deg noe godt i hverdagen eller til helgen. Du kan velge mellom Marsipankake 8 bit, Oreokake 8 bit, Sjokoladekake 2 pk., Napoleonskake 2 pk., eller Marsipankake 2 pk.

Marsipankake 8 bit. Kr. 179

Marsipankake er en klassiker som hører hjemme til fest og feiring. Denne runde kaken består av tre lag med sukkerbunn og er fylt med fløtekrem og bringebærsyltetøy. Kaken er selvsagt trukket med ekte mandelmarsipan som smelter på tungen.

Oreokake 8 bit. Kr. 179

Med knasende bunn av knust oreokjeks er dette en vinner hos både barn og voksne. Oppå bunnen finner du ett lag med frisk ostekrem som er toppet med fløtekrem tilsatt sjokolade. På toppen er kaken pyntet med et godt dryss knuste oreokjeks.

Sjokoladekake 2 pk. Kr. 57,90

Enten feiring av fødselsdag, skoleavslutning eller annen moro står for tur, så er sjokoladekake en sikker vinner i de fleste ganer. Sjokoladekake 2 pk består av to kakebiter laget med to lag sjokoladebunn. Kaken er fylt og toppet med en smakfull sjokoladesmørkrem.

Napoleonskake 2 pk. Kr. 57,90

Med butterdeig som base er denne kaken knallgod hele året gjennom. Vår Napoleonskake består av to kakebiter laget av deilig vaniljekrem fylt mellom to lag med butterdeigsbunner og toppet med melisglasur.

Marsipankake 2 pk. Kr. 57,90

Vår Marsipankake består av to kakebiter laget med tre lag sukkerbunn, bringebærsyltetøy og fløtekrem. Kakestykkene er trukket med ekte mandelmarsipan.