3 sommerlige middagssalater med salatost

Middagsbowl med søtpotet, salatost og byggryn

I alle KIWI-butikker finner du nå nyheten TINE Salatost, et helnorsk alternativ med mild og god smak som passer ekstra godt til salat, tapas og pai.

– Vi har brukt mye tid på å utvikle smaken og osten på anlegget vårt i Selbu, og er veldig stolte over å kunne presentere en helt ny salatost laget med norsk ku- og geitemelk. Vi håper den føyer seg inn i porteføljen av premierte oster fra oss, sier anleggssjef i Selbu, Heidi Kristin Mathisen.

Ifølge anleggssjefen har TINE Norsk Salatost en mild og god smak. Osten kan brukes i både varme og kalde retter. Krydderoljen kan i tillegg brukes som dressing på salaten.

Tine salatost
I alle KIWI-butikker finner du TINE Norsk Salatost med urter og hvitløk.

Inspirert til å prøve?

TINE Norsk Salatost gir spennende smaker i salaten, og her får du tre oppskrifter som enkelt gjør sommerens hverdagssalat til et festmåltid.

1 . Middagsbowl med søtpotet, salatost og byggryn

Lag deg en frisk og fargerik bowl til middag. Denne middagsretten er enkel å lage og full av gode smaker! Se hele oppskriften her.

Salatbowl med salatost ved siden av


2. Tomatsalat med rødløk og salatost

Prøv en frisk tomatsalat til lunsj eller middag. Bruk den som tilbehør til grillmaten, eller spis den som en rett i seg selv med godt brød ved siden av. TINE Norsk Salatost med urter og hvitløk gir ekstra god smak til salaten. Oppskriften finner du her.

Tomatsalat


3. Pastasalat med reddik og salatost

Pastasalat er manges favoritt om sommeren. Det er lett å lage og enkelt å ta med på piknik eller stranden. Prøv for eksempel denne smaksrike varianten med med reddiker, ruccola, salatost og en kremet dressing. Se hele fremgangsmåten her.

Reddiksalat