Fire frokoster til farsdagen

Pizzasnurrer, grove vafler og kaffesmoothie.

For mange er frokost på senga en tradisjon på farsdagen. Her er fire forslag til oppskrifter du kan overraske far med.

I år feirer vi farsdag søndag 13. november 2022. Det er en god anledning for å gjøre litt ekstra stas på far eller mannen til dine barn. Kom det litt brått på i år? Her er våre seks beste tips til farsdagsgaver, om du trenger litt hjelp på veien. 

En god frokost vil ikke bare glede far, men det er en super måte å starte dagen på. Her er tre forslag til frokost barna kan hjelpe til med å lage. 

Et deilig smørbrød med omelett

Et smørbrød med omelett er perfekt å starte dagen med. Ikke bare er denne ovnsbakte omeletten god, den er både enkel å lage og veldig mettende også. Dermed passer den perfekt til farsdagsfrokosten. Se oppskriften her. 

Ovnsbakt omelett.jpeg
Ovnsbakt omelett er både lettvint, godt og mettende. 

 

Kaffe + smoothe = sant? 

Har du hørt om Espresso-smoothie før? Master barista Ola Perssons oppskrift på denne skikkelig gode kaffesmoothien med banan og havre kommer garantert til å overraske far. I tillegg er den veldig enkel å lage. Se oppskriften her. 

Choco Espresso-kopi.jpg
Har du smakt kaffesmoothie? Med denne enkle drikken kan du overraske far. 

 

Sunnere fullkornsvafler

Vafler til frokost? Hvorfor ikke, på farsdagen kan man slå på stortromma. Gjør vaflene litt sunnere ved å bruke fullkornsmel. I tillegg kan du jo gjøre det om til en slags wrap med kremost og røkelaks. Se oppskriften her

Fullkornsvafler-kopi.jpg
Overrask med sunnere vafler til frokost.

 

Grove pizzasnurrer

Pizzasnurrer til frokost er kanskje litt utradisjonelt, men det er ordentlig godt. I tillegg kan du lage disse dagen før og varme dem opp – så får du også litt ekstra tid til å ordne resten av frokosten. Se oppskriften her. 

Grove pizzasnurrer-kopi.jpg
Lag enkle pizzasnurrer dagen i forveien og varm opp til frokosten. 

 

Bestill kaker på nett - hent hos KIWI

Nå kan du enkelt bestille din favorittkake på raskekaker.no og få den raskt levert i din lokale KIWI-butikk. Bestill til dagen etter, eller opptil 30 dager i forveien. 

Kakene bakes i et av Bakehusets lokale konditorier, fra Larvik i sør til Trondheim i Midt-Norge.