Grove pizzasnurrer
Pizzasnurrer kan varieres i det uendelige. Prøv fyll av vårløk, spekeskinke, frisk basilikum, Cottage Cheese, Grana Padano og soltørkede tomater.
Over 60 min
EnkelTips!
Deigen kan gjerne piffes opp med litt linfrø og solsikkekjerner.
Slik gjør du
Pizzadeig
- 1Bland alt det tørre, varm vannet til ca 40 grader. Bland vann og olje inn i det tørre. Kna sammen til en glatt deig. Sett den lunt og tildekket, og la den heve til dobbel størrelse, ca 40 minutt.
- 1
Kokt skinke, ost og tomater
- 1Finhakk hvitløk og la den surre lett i litt olje i en gryte. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré, finrevet gulrot og tørkede urter. La det putre i 10-15 minutt. Smak til med salt og pepper.
- 2Kjevle ut deigen til et rektangel. Smør på tomatsaus. Fordel biter av kokt skinke og revet ost over.
- 3Rull deigen sammen til en pølse. Skjær i passende stykker (ca 1,5 cm tykke) og legg på bakepapir på en bakeplate.
- 4Trykk pizzasnurrene litt flate og ha på litt mer revet ost. La dem heve i 15-20 minutter. Stekes på 225 grader midt i ovnen i ca 15 minutter.
- 1
Spekeskinke og brokkolipesto
- 1Fjern bladene på brokkolien og del den i biter. Kjør brokkoli, nøtter, olje, Grana Padano og hvitløk til en tykk pesto med stavmikser eller foodprocessor. Smak til med salt og noen dråper tabasco.
- 2Kjevle ut deigen til et rektangel. Smør på pestoen og dekk deigen med skiver av skinke.
- 3Rull deigen sammen til en pølse. Skjær i passende stykker (ca 1,5 cm tykke) og legg på bakepapir på en bakeplate.
- 4Trykk pizzasnurrene litt flate og ha på litt mer revet ost. La dem heve i 15-20 minutter. Stekes på 225 grader midt i ovnen i ca 15 minutter.
- 1