Enkel pastagrateng med middagsboller

Har du smakt nyheten Fiskemannen Middagsboller? Et perfekt alternativ for alle som ønsker å spise litt mer fisk. Prøv dem i denne familievennlige pastagratengen med tomatsaus og ost.

Fiskemannens Ferdigstekte Middagsboller med torsk og sei kan raskt bli en hit på familiens middagsbord. Bollene ligner kjøttboller, og har en mild og god smak av fisk. De passer godt med tilbehør som pasta og tomatsaus, potetmos og brun saus, eller som her - i en deilig pastagrateng. Middagsbollene er produsert i Lofoten av norsk fisk, og er nøkkelhullsmerket.

Fiskemannen_middagsboller_2.jpg

Oppskrift på enkel pastagrateng

Fiskemannen_middagsboller.jpg

Du trenger:

  • 1 pk Fiskemannen Stekte Middagsboller
  • 200 g pasta penne
  • 500 g ferdig pastasaus
  • En halv brokkoli, i små buketter
  • 150 g revet ost

Slik gjør du:

  1. Forvarm stekeovnen til 200 grader, over- og undervarme.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakningen.
  3. Rens brokkoli og del opp i små buketter.
  4. Vend tomatsaus i pastaen og brokkolien, og fordel i en smurt ildfast form.
  5. Ha middagsbollene over pastaen og topp med revet ost.
  6. Stek på miderste rille, 200 grader over- og undervarme i 25 til 30 minutter.
  7. Server gjerne med frisk salat og grovt brød.