Gjør en meksikansk vri på den tradisjonelle familiefavoritten - det blir garantert en hit hjemme!
I denne varianten av lasagne har tomatsausen deilige meksikanske smaker og lasagneplatene er byttet ut med tortillalefser. Fyll lasagnen stekt kjøttdeig og det du har av bønner eller grønnsaker, i tillegg til Dolmio pastasaus og bechamelsaus. Da ender du opp med en rask og familievennlig hverdagsmiddag.
Du trenger:
6 porsjoner
400 g kjøttdeig
200 g kidneybønner
200 g grønnsaker (for eksempel løk, paprika, chili og squash)
25 g ost, revet
Salat (for eksempel tomater, agurk, rødløk og koriander)
4 stk Old el Paso Tortillas
1 glass Dolmio Pastasaus Original
2 glass Dolmio Bechamelsaus
Slik gjør du:
1. Forvarm ovnen til 190°C over- og undervarme. Varm opp en stor stekepanne og tilsett kjøttdeigen, stek på høy varme til den er gjennomstekt, cirka fire minutter. Tilsett grønnsakene og bønnene, og stek i ytterligere to til tre minutter.
2. Tilsett Dolmio Pastasaus Original, rør om og kok opp, og fjern deretter fra varmen.
3. Kle en rund kakeform på cirka 20 cm med bakepapir, eventuelt en ildfast form eller gryte. Legg en tortilla i bunnen. Hell deretter i en fjerdedel av kjøttdeig- og grønnsaksblandingen. Topp med en annen tortilla og fordel en fjerdedel av Dolmio bechamelsaus oppå den igjen. Gjenta dette to ganger til, og dryss til slutt revet ost jevnt over overflaten.
4. Stek i 30-35 minutter, til toppen har fått en fin, gyllenbrun farge. La lasagnen stå noen minutter før du skjærer i den, og server deretter med en frisk salat.