Raske og enkle hverdagsmiddager

Slik lykkes du med wok

Wok med kylling er en rask og enkel hverdagsmiddag .

Wok er rask og lett middag som passer godt i travle hverdager. Varier med det tilbehøret, kjøttet eller grønnsakene du liker aller best. Godt blir det uansett!

Slik lager du perfeke grønnsaker til woken

Det å få til sprø grønnsaker når du skal woke trenger ikke å være vanskelig. Husk at grønnsakene ikke skal koke og bare stekes raskt i pannen på høy varme. Her får du våre beste tips til hvordan å steke wok-grønnsaker perfekt.

wok prislås

Wok med kylling

Kylling wok er en klassisk middag som både store og små kan like, og passer perfekt på de dagene hvor du trenger en rask middag. Wok med de grønnsakene du liker aller best og ha nudler eller ris til.

Rask kylling wok middag
En fargerik wok med sprø grønnsaker og kylling passer perfekt på de travle dagene.

Wok med nudler

Eggnudler i wok er tradisjonelt og godt tilbehør. Kok nudlene som anvist på pakken oig ha de i woken helt til slutt sammen med grønnsakene, sausen og kjøttet du ønsker. Vend nudlene inn med en klype så det blander seg godt sammen.

rask wok til middag med grønnsaker, nudler og kjøtt
Smakfull og fragerik wok med nudler.

Wok med svinekjøtt

Strimlet svinekjøtt er magert og smakfullt kjøtt som passer perfekt i wok. Brun kjøttet i wok pannen på høy varme. Når kjøttet har fått stekeskorpe kan du tilsette sausen du ønsker og la det putre i to minutter, før du tar kjøttet ut av pannen. Ha i grønnsakene du ønsker ok wok de raskt i pannen. Når grønnsakene har fått steke i et par minutter har du kjøttet tilbake i pannen og woker sammen med grønnsakene i et par m0inutter. Servér med ris eller nudler. 

Wok med laks

Laks i wok er kjapp, lett og sunn middag for hele familien. Et godt tips til når du skal woke med laks er å marinere laksen på forhånd. Skjær laks i terninger og mariner de i woksausen i et par minutter. Slik lager du wok med laks.

rask wok med laks
Kjapp, sunn og smakfull hverdagsmiddag som tar kort tid å lage.