Nyhet hos KIWI:

Disse fem ferdige suppene smaker som om de er hjemmelaget

Med et mer hjemmelaget preg og enda rikere smaker enn tradisjonelle posesupper, er de serveringsklare suppene fra Eldorado en god nyhet for alle suppeelskende nordmenn.

Denne høsten lanseres fem nye supper fra Eldorado i alle KIWIs butikker: Kremet gulrotsuppe, Kremet blomkålsuppe, Tex-Mex søtpotetsuppe, Chunky og spicy tomatsuppe og Tom kha gai thaisuppe (sistnevnte finnes i utvalgte KIWI-butikker).

Ute i Europa ser man at en stadig større del av de tradisjonelle pulversuppene blir erstattet av spiseklare supper på pose, og den samme utviklingen spås å skje her til lands også.

En fordel med Eldorados suppenyheter, er at posene ikke trenger å oppbevares kjølig – selv om suppene er ferdiglaget og serveringsklare. Suppene varmebehandles ved høy temperatur (steriliseres) i posen, noe som gir en holdbarhet på 1,5 år fra produksjonsdato. Det gjør også at de fint kan spises uten å varmes opp først.

Suppene passer med andre ord perfekt som turmat, men også for deg som er hjemme og ønsker mye smak og lite oppvask. Alt du må gjøre før middag er å åpne emballasjen, tømme suppen i en kasserolle og varmen den opp. Ferdig på fem minutter!

Mye smak i hver suppe

Alle variantene har gode og fyldige smaker, og både utseende og konsistens på suppene gir et mer hjemmelaget preg enn de fleste andre posesupper. Både Eldorado Kremet gulrotsuppe og Eldorado Chunky og spicy tomatsuppe er nøkkelhullmerket, samtidig som alle suppene har et lavt saltinnhold (under 0,8 gram per 100 gram).

Én pose holder til to porsjoner. Ønsker du enda mer mat i suppen, har vi her samlet noen kjappe tips til hvordan du enkelt kan «pimpe» opp suppene til en enda fyldigere smaksopplevelse:

Eldorado Kremet gulrotsuppe

Eldorado Kremet gulrotsuppe
Eldorado Kremet gulrotsuppe

Serveringsforslag: Varm suppen i en kjele. Skjær en gulrot i tynne skiver med en skarp kniv eller en ostehøvel. Hvis du har tid og mulighet, smaker det også godt sammen med en syltet grillet paprika. Skjær i så fall den grillede paprikaen i strimler. Anrett suppen i to dype tallerkener. Topp med gulrot og grillet paprika.

Tips: Dryss over grovhakket persille før servering.

Eldorado Kremet blomkålsuppe

Eldorado Kremet blomkålsuppe
Eldorado Kremet blomkålsuppe

Serveringsforslag: Legg fire skiver tørrsaltet bacon på bakepapir på et stekebrett og stek i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter til baconet er gyllent og sprøtt. Del 150 gram blomkål i små buketter og stek i smør til de er gylne og møre.Varm blomkålsuppen i en kjele. 

Anrett suppen i to dype tallerkener og topp med stekt blomkål og bacon.

Eldorado Chunky og spicy tomatsuppe

Eldorado Chunky og spicy tomatsuppe
Eldorado Chunky og spicy tomatsuppe

Serveringsforslag: Stek 100 gram chorizo i en tørr stekepanne til terningene er gylne. Ha i en oppdelt rødløk og stek i ytterligere ett minutt. Varm opp tomatsuppen i en kjele. 

Anrett suppen i to dype tallerkener og topp med den stekte chorizoblandingen, 50 g revet parmesan og 1 dl krutonger.

Tips! Topp suppen med friske urter som feks basilikum, timian eller oregano før servering. 

Eldorado Tex-Mex søtpotetsuppe

Eldorado Tex-Mex søtpotetsuppe
Eldorado Tex-Mex søtpotetsuppe

Serveringsforslag: Stek 150 gram søtpotet i terninger i en stekepanne med 1 ss smør til de er gylne og møre. Ha i 2 dl linser og la koke i 2 minutter. Smak til med salt og pepper.

Varm søtpotetsuppen i en kjele. Anrett suppen i to suppeboller og topp med søtpotet og linser. 

Tips! Topp gjerne med spirer eller friske urter før servering.  

Eldorado Tom kha gai thaisuppe (Finnes i utvalgte KIWI-butikker)

Eldorado Tom kha gai thaisuppe (Finnes i utvalgte KIWI-butikker)
Eldorado Tom kha gai thaisuppe (Finnes i utvalgte KIWI-butikker)

Serveringsforslag: Del et kyllingbryst i terninger og krydre med salt og pepper. Stek kyllingbitene i smør til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Ha en halv rød chili i stekepannen og stek i ytterligere ett minutt. Press over saft fra en halv lime. Kok 1 pakke eggnudler etter anvisningen på pakken. Sil av vannet. Varm opp suppen i en kjele, før du anretter suppen og nudlene i to dype tallerkener. Topp med stekt kylling.

Tips: Dryss over frisk koriander før servering.