
Her er julens nyheter i butikk!
Julevarene har funnet veien til KIWI-butikkene, og blant dem finnes flere nyheter. Kanskje finner du en ny julefavoritt?
Hyllene er fylt med kjente favoritter til jul, men også noen helt nye produkter. Hva med å prøve en av julens nyheter i år? Enten du er på jakt etter nye smaker til julefrokosten, vil teste nytt tilbehør til julemiddagen eller prøve et nytt alternativ til juledesserten, finner du alt du trenger hos KIWI. Obs! Utvalget kan variere fra butikk til butikk.
Bli KIWI PLUSS-kunde!
Spar 15 % bonus på fersk frukt og grønt og 50 % bonus på bleier, bind og tamponger!

Nyheter til julefrokosten og julelunsjen
Julens gode frokoster og lange lunsjer trenger ekstra godt pålegg. Da er Folkets nye delikatessepålegg midt i blinken. Prøv Folkets Delikatesse Porchetta, en saftig, urtekrydret rullestek i italiensk stil, eller Folkets Delikatesse Skinke og Folkets Delikatesse Krydderskinke med høy kjøttandel.

Sild har vært en viktig del av norsk mattradisjon i generasjoner, og mange forbinder dette pålegget med jul. Det finnes et bredt utvalg av julesild, og nå får du også Sennepsild fra Sildakongen hos KIWI. Med en mild smak av sennep og dill, er sennepssild en fin variant å starte med om du ikke har spist mye sild før.

Er du glad i smaken av ribbe kan du glede deg over nyheten Mills ribbesalat, en limited edition påleggsalat. Ribbesalaten er en smakfull kombinasjon av ribbekjøtt og tradisjonell rødbetsalat som er smaksatt med dijonsennep og pepper. Server den med potetlefse eller som pålegg på nystekt brød.
Nyheter til julens middager

Til julemiddagen er Pinnesteik av lam fra Vossakjøt nytt av året hos KIWI. Du finner også Gilde Kjøttrikt Pinnekjøtt av Lammebog, som kommer i både røkt og urøkt variant.
Både pinnesteik og lammebok har mer kjøtt og mindre fett enn tradisjonelt pinnekjøtt, men kan brukes på samme måte. Folkets Medisterkaker og Finsbråten Knäcker Julepølse Urøkt Bratwurst er to andre nyheter til julens mange middager. Den urøkte bratwursten er en middels grov pølse av svin- og storfekjøtt, med en balansert smak og synlig krydder av merian. Den passer like godt som tilbehør til klassisk julemat, som i pølsebrød med sterk sennep.

Enten du serverer ribbe eller pinnekjøtt til julemiddagen er pølser som tilbehør noe de fleste vil ha. Med Pølsemakerens Beste Premium Julepølse og Premium Vossakorv fra Gilde får grovkvernede pølser med henholdsvis 84 og 76 prosent kjøtt. Gilde jobber for å redusere prosesseringsgraden i produktene sine, og begge disse pølsene er produkter som nå er mindre prosessert enn tidligere. Det samme gjelder Gilde-nyheten Våre Utvalgte Medisterkaker. Medisterkakene er ekstra saftige og smakfulle, laget med høy kjøttandel og fokus på god kvalitet.

Kalkun er et godt og litt lettere alternativ til ribbe og pinnekjøtt både før jul og i romjulen. Og med Prior Kalkunfilet Salt og Pepper kan du enkelt lage kalkun uten å være bekymret for at den blir tørr. Takket være stekeposen er du sikret et saftig resultat på bare 40 minutter. Ønsker du et alternativ til tradisjonell kalkun kan du gå for Prior Kalkun Lårstek Urtekrydret fra Prior. Her får du samme saftige resultat, men med en deilig krydret smak av urter.
- Sistnevnte vant nylig gull i NM kjøttprodukter, da årets beste julemat ble kåret. Du kan lese mer om kåringen her.
Nyheter til julekosen

Fjordland Julegrøt er risengrynsgrøt laget med fløte og vanilje. Denne smakfulle nyheten finner du kun hos KIWI. Perfekt til kveldskosen når du vil ha noe varmt, godt og enkelt. Den er også super å lage riskrem av.
Ikke alle er glad i riskrem til dessert, og da er det fint med et enkelt alternativ som likevel gir smaken av jul. Hennig-Olsen Premium er den nye dessert-isen til Hennig-Olsen og Premium Multe er perfekt til juleselskapet. Det er en fyldig og kremet fløteis med multesyltetøy. Iskremen kommer også med smak av ekte vanilje, sjokolade, kirsebær og peanøtt & karamell. Alle er laget med nøye utvalgte ingredienser, færre tilsetningsstoffer og er helt uten fargestoffer.
– Vi har lyttet til forbrukerne som ønsker færre tilsetningsstoffer, men samtidig beholdt det som faktisk trengs for at iskremen skal smake godt når den kommer frem til fryseren hjemme, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør og tredje generasjon iskremmaker i en pressemelding for den nye isen.




