Ytrefilet med grillet vannmelonsalat
Denne oppskriften gjør en god sommerdag enda litt bedre.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Salat
- 1Skjær vannmelonen i skiver og legg den til side. Riv salatbladene i mindre biter, skjær reddikene og agurken i tynne skiver, grovhakk urtene og vend det sammen i en stor salatbolle.
- 2Grill kjøttet og vannmelonen over direkte varme til de har fått fine grillmerker. Fjern vannmelonen og grill kjøttet videre over indirekte varme til det er ferdigstekt. La det hvile mens du lager dressingen og lager kryddersaltet.
- 3Pisk sammen limesaft, honning, finhakket sjalottløk og olje. Vend vannmelonen inn i salaten sammen med dressingen.
- 4Bland ingrediensene til chili- og limesaltet.
- 5Server vannmelonsalaten sammen med kjøttet, og en klype chili- og limesalt strødd over.
- 1