Entrecôte med grillet vårløk og chimichurri

Chimichurri, som er en kald urtesaus, smaker fantastisk til biff. Prøv selv.

20-40 min
Middels
Entrecôte med grillet vårløk og chimichurri

Slik gjør du

    1. 1
      Finhakk persille og chili. Fjern frøene dersom du ønsker det mindre sterkt. Tilsett olje, sitronsaft, oregano, 1 teskje flaksalt og en halv teskje pepper. La sausen hvile mens du tilbereder resten.
    2. 2
      Fjern røttene på vårløken. Tørk godt av kjøttet og pensle kjøttet og og vårløken med olje. Strø over salt og pepper.
    3. 3
      Grill kjøttet først over direkte varme for å få en fin stekeskorpe på begge sider og stek det deretter ferdig over indirekte varme. Grill vårløken over indirekte varme til den har myknet litt og fått fine grillstriper.
    4. 4
      Server med ruccula, lune brød og chimichurri.