Ingredienser
-
1
stk
Ananas
-
1-2 ts Malt kanel
-
2
stk
Lime
-
1
boks
Seterrømme
-
1
stk
Vaniljestang eller 0,5 ts vaniljesukker
-
10-12 stk friske mynteblader
-
4
stk
Digestivekjeks
Slik gjør du
-
Rens ananasen og del den i fire. Skjær ut kjernen så du kun bruker det myke og saftige kjøttet.
-
Del hver av ananasbitene i fire og legg dem i en ildfast form. Krydre med kanel og klem over limesaft. Grill ananasen over direkte varme i to minutter minutt på hver side og løft den av. Sørg for at den ikke blir brent!
-
Pisk rømmen stiv sammen med vaniljefrø eller vaniljesukker og hakkede mynteblader. Spar gjerne noen til servering.
-
Server ananasen toppet med et par skjeer av vaniljerømmen og knus over noen Digestive-kjeks. Pynt gjerne med grovhakket mynte til slutt.