Grillet ananas med vaniljerømme

En frisk og sommerlig dessert, kan det bli bedre?

Ingredienser

Dette trenger du

  • 1 stk ananas
  • 2 stk lime
  • 1 boks seterrømme
  • 1 stk vaniljestang eller 0,5 ts vaniljesukker
  • 4 stk digestive-kjeks
  • 1-2 ts malt kanel

Slik gjør du

  1. Rens ananasen og del den i fire. Skjær ut kjernen, så du kun bruker det myke og saftige kjøttet.
  2. Del hver av ananasbiteøe i fire og legg dem i en ildfast form. Krydre med kanel og klem over limesaft.
  3. Grill ananasene over direkte varme i to minutter på hver side. Sørg for at den ikke blir brent!
  4. Pisk rømmen stiv sammen med vanilje-frø eller vaniljesukker. Server ananasen toppet med et par skjeer av vaniljerømmen, og knus over noen Digestive-kjeks.