Grillede epler med mandelkrem

Grillede epler er prikken over i-en på måltidet.

20-40 min
Middels
Grillede epler med mandelkrem

Slik gjør du

    1. 1
      Varm opp grillen. Skjær toppen av eplene og legg dem til side. Stikk ut eplekjernene. Gjør klar fire ark med aluminiumsfolie store nok til å pakke inn hvert sitt eple.
    2. 2
      Kjør mandlene til fint mel i en foodprosessor og rør i honningen, eggeplommen og 70 g av smøret. Stapp hvert eple med massen og fordel resten på toppen før du setter på et ”eplelokk” på hver. Fordel det resterende smøret i små klatter på toppen av frukten.
    3. 3
      Pakk eplene inn i folie og grill dem over indirekte varme under lokk til de er myke, ca. 30 min. Server eplene i folien med en klatt vaniljeis og en klype salt over.

Lignende oppskrifter