Ingredienser
Dette trenger du
-
6
stk
nektariner
-
1
ss
rapsolje
-
1
ts
malt kanel (kan sløyfes)
-
2
ss
brunt sukker (kan sløyfes)
-
1
boks
creme fraiche
-
1
ts
vaniljesukker
-
1
stk
lime (kun skallet)
-
1
neve
pistasjkjerner
Slik gjør du
-
Del nektarinene i to og fjern stenene. Pensle snittsiden med litt olje. Grill dem med snittsiden ned over direkte varme i ca. 4 minutter, snu dem og strø over kanel og sukker og grill dem videre i ca. 4 minutter. De skal ha fine grillmerker og mykne, men ikke falle fra hverandre.
-
Pisk sammen crème fraîche og vaniljesukker til det er luftig. Vask limen, tørk den godt og riv skallet på den fineste settingen på rivjernet.
-
Hakk nøttene grovt. Server nektarinene varme sammen med en stor skje crème fraîche og topp med nøtter og limeskall.