Grillet mango med kardemomme-mascarpone, mynte og pistasj

Lag en fruktig og god dessert på grillen.

Ingredienser

  • 2 mangoer
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 stk lime
  • 2 ss flytende honning
  • 1 neve pistasjnøtter
  • 1 neve frisk mynte

Kardemomme-mascarpone

  • 250 g mascarpone
  • 1 ts malt kardemomme
  • 2 ss melk eller fløte
  • 0,5 lime

Slik gjør du

  1. Pisk sammen mascarpone, kardemomme, melk og skall og saft av limen.
  2. Varm opp grillen.
  3. Del mangoene i to store fileter rundt steinen. Pensle dem med litt olje på snittsiden og grill dem over direkte varme til de har fine grillmerker.
  4. Skjær et rutemønster i fruktkjøttet, åpne dem opp og legg dem på et serveringsfat. Topp med skjeer av kardemomme-mascarpone, honning, limesaft, grovhakkede nøtter og mynteblader.