Klassisk pavlova

Nydelig festkake med knasende sprø marengsbunn, krem og friske bær.

20-40 min
Middels
Klassisk pavlova

Slik gjør du

  1. Pavlovabunn

    1. 1
      Sett stekeovnen på 90°C. Sørg for at alt utstyret er helt rent, ellers blir ikke marengsen stiv.
    2. 2
      Bruk en kjøkkenmaskin, pisk eggehvitene til de skummer godt. Ha i eddik mens du pisker. Pisk til du har en nesten stiv marengs.
    3. 3
      Ha i sukker og Maizena gradvis mens maskinen går. Pisk til marengsen er stiv og skinnende. Ha marengsen på et bakepapir og form til en bunn i ønsket størrelse.
    4. 4
      Stek marengsen i ovnen i 90 minutter. Avkjøl på rist.
    5. 5
      Pisk kremfløte og vaniljesukker til krem. Fordel kremen på toppen av kaken. Pynt med bær og server med én gang.