Superenkel sjokoladekonfekt
Hjemmelaget sjokoladekonfekt med nøtter, frukt og marshmallows – perfekt til jul og andre anledninger.
20-40 min
MiddelsTips!
Bruk gjerne en ferdig frukt- og nøtteblanding.
Slik gjør du
- 1Stek nøttene gylne i en tørr stekepanne på middels varme, eller i oven på 180 grader, i ca. 10 min.
- 2Avkjøl, fjern den brune hinnen på hasselnøttene og hakk dem grovt. Skjær aprikosene og marshmellowen i biter.
- 3Smelt smøret i en kjele, fjern den fra varmen og knekk i sjokoladen. Spar noen nøtter og aprikosbiter og legg resten i kjelen sammen med kanel og salt.
- 4Kle en ildfast form med bakepapir og hell i røren. Dryss over resten av nøttene og aprikosene. Strø over litt ekstra flaksalt, avkjøl og sett formen i kjøleskapet i et par timer eller over natten.
- 5Del sjokoladekonfekten opp i ønsket størrelse slik at den er klar til å spises.
- 1