Ingredienser
Grapefruktdrikk med rosmarin
-
2
dl
vann
-
2
dl
sukker
-
3
stk
rosmarinstilker, pluss ekstra til pynt
-
Ca. 4 dl grapefruktjuice
-
Ca. 8 dl mineralvann
-
1
stk
grapefrukt til servering
-
Isbiter til servering
Slik gjør du
-
Bland vann og sukker i en liten kjele og varm det opp på middels varme til sukkeret har smeltet, ca. 5 minutter. Ikke la det koke.
-
Fjern kjelen fra varmen, legg i rosmarinstilkene og la det stå og trekke i minst 1 time. Fyll fire store glass med isbiter, hell i 2 ss sirup i hvert glass, 1 dl grapefruktjuice og 2 dl mineralvann.
-
Rør om og server med en skive grapefrukt og en rosmarinstilk. Sirupen holder seg i kjøleskapet i en uke på et lukket glass.