Gå til hjemmesiden
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Ansvar
  • Ledige stillinger
  • Finn butikk

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss
  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss

Følg oss

Last ned app

Gå til hjemmesiden

KIWI Norge AS 3414 Lierstranda Postboks 551 Telefon: 32244000

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler. Les mer om vår personvernerklæring og informasjonskapsler.
  1. Hjem
  2. Oppskrifter
  3. Fisk og skalldyr
  4. Club sandwich med peppermakrell

Club sandwich med peppermakrell

Disk opp med en skikkelig god club sandwich full av næring.

20 min
Middels
Club sandwich med peppermakrell

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Tartarsaus

  2. Club sandwich

  • 1
    Finhakk sylteagurk, kapers og dill (spar litt til servering) og rør sammen med pepperrotkrem og majones.
  • 2
    Vask og tørk sitronen godt, riv skallet fint og ha det i. Smak til med salt.
  • 1
    Forvarm ovnen til 200 grader. Pensle brødskivene med olje og stek dem gylne i ovnen.
  • 2
    Smør tartarsaus utover halvparten av brødskivene og topp med salatblader, avokado- og tomatskiver, fisken brutt opp i grove biter og litt dill.
  • 3
    Legg på resten av brødskivene, sett gjerne en tannpirker/grillspyd i hver sandwich for å holde dem sammen og del dem i to.