Ingredienser
Ørret
-
3
stk
Ørretfileter
ca 140 g
-
Salt og pepper
-
2
ss
Smør
Korianderrømme
-
2
dl
Lettrømme
-
1
liten potte
Koriander
-
1
Lime, saft og skall
Klementinsalat
-
4
stk
Klementiner
-
1
ss
Revet frisk ingefær
-
0,5
stk
Agurk
-
8
rå
Rosenkål, finstrimlet
-
8
stk
Lefser
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 180 °C. Legg fisken i en ildfast form og dryss over salt og pepper. Ha over noen klatter smør og stek den i ovnen i ca. 15 min.
-
Bland rømme, finhakket koriander og skall og saft fra én lime. Sett kjølig.
-
Skrell og grovhakk klementiner. Ha i revet ingefær. Skrell agurk og del den på langs. Ta vekk kjernen med en skje, og skjær deretter i tynne strimler. Bland salaten godt sammen.
-
Del fisken i mindre biter. Fordel korianderrømme utover lefsene. Ha over strimlet rosenkål. Legg på klementinsalat og topp med fisk. Spar gjerne litt frisk koriander til pynt!