Grillet laks med eple, ruccula og pepperrot

Server grillet laks med en salat med mange gode smaker.

20-40 min
Middels
Grillet laks med eple, ruccula og pepperrot

Slik gjør du

  1. Grillet laks med eple, ruccula og pepperrot

    1. 1
      Tenn på grillen.
    2. 2
      Skrell eplene og skjær dem i tynne skiver med mandolin eller kniv. Finsnitt vårløken. Legg det i en skål, tilsett olivenolje og smak til med pepperrotkrem og salt.
    3. 3
      Grill laksefiletene 4-5 minutter på hver side. Avslutt grillingen med skinnsiden ned, slik at skinnet blir ekstra sprøtt. Salte og pepre.
    4. 4
      Bland dressingen lett inn i eplesalaten og ruccolaen på et fat. Legg på grillet laks, topp med finhakket persille og strø over salt og pepper. Server med kokte poteter eller brød.
  2. Dressing

    1. 1
      Rør sammen ingrediensene til dressingen, og pisk til fløten tykner. Smak til med salt og pepper.