Laks med grillet salat, avokado, eggeplommer og Grana Padano

Hvorfor ikke grille hele middagen? Også salaten blir god når du griller den.

20-40 min
Middels
Laks med grillet salat, avokado, eggeplommer og Grana Padano

Slik gjør du

    1. 1
      Salte og pepre laksefiletene, og hell over noen dråper olivenolje.
    2. 2
      Del salathodene i to, og hell noen dråper olivenolje over salatbladene.
    3. 3
      Del avokadoene i to og fjern stenene. Skill eggeplommene fra hvitene og riv Grana Padanoen.
    4. 4
      Grill laksen og salaten over høy varme. Bruk gjerne en grillrist.
    5. 5
      Anrett salaten og laksen på et fat. Legg avokado-halvdeler oppå salaten og topp disse med hver sin eggeplomme i gropen der avokadosteinen lå.
    6. 6
      Dryss over revet Grana Padano, hakket koriander og skvis over saften fra sitronen. Server!