Gå til hjemmesiden
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Ansvar
  • Ledige stillinger
  • Finn butikk

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss
  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss

Følg oss

Last ned app

Gå til hjemmesiden

KIWI Norge AS 3414 Lierstranda Postboks 551 Telefon: 32244000

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler. Les mer om vår personvernerklæring og informasjonskapsler.
  1. Hjem
  2. Oppskrifter
  3. Laks
  4. Squashlapper med creme fraiche og røkelaks

Squashlapper med creme fraiche og røkelaks

Bytt ut brødskiva med squashlapper.

20-40 min
Middels
Squashlapper med creme fraiche og røkelaks

Ingredienser

Tips!

Topp squashlappene med hva du vil, her setter fantasien og smaksløkene grensene.

Slik gjør du

  • 1
    Riv squashene grovt på et rivjern, legg dem i et dørslag, vend inn saltet og la dem renne av seg i 10 minutter.
  • 2
    Pisk sammen egg, olje, mel, bakepulver og pepper til en jevn røre. Deretter rører du inn finhakkede urter, chèvre brutt opp i små biter og squash.
  • 3
    Varm opp en stekepanne på middels til høy varme med litt olje. Stek små lapper med en diameter på ca. 12 cm.
  • 4
    Server lappene varme, toppet med crème fraîche, tynne skiver av røkelaks og ekstra dill.