-
Forvarm ovnen til 180 grader.
-
Finhakk spinaten og dillen i en foodprosessor.
-
Skill eggeplommene fra eggehvitene og legg dem i hver sine boller. Tilsett 1⁄2 ts salt i eggehvitene og pisk dem stive.
-
Tilsett sukker, hvetemel, Maizena, olje spinat og dill i eggeplommene og rør det sammen. Vend eggehvitene forsiktig inn med en slikkepott.
-
Dekk en langpanne med bakepapir og spre blandingen jevnt utover. Bak spinat- og dillbrødet i 15 minutter og ta det ut av ovnen.
-
Legg et annet bakepapir over, velt brødet over på kjøkkenbenken og la det avkjøles helt.
-
Pisk sammen Kremgo’, fløte, finrevet sitronskall og sitronsaft til blandingen er myk og enkel å jobbe med. Smak til med en klype salt og pepper.
-
Smør kremen på brødet, fordel røkelaksen utover og rull brødet sammen på kortsiden.
-
Pakk det inn i plastfolie, legg det i kjøleskapet i to timer og server det i fine skiver.