Gå til hjemmesiden
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Ansvar
  • Ledige stillinger
  • Finn butikk

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss
  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss

Følg oss

Last ned app

Gå til hjemmesiden

KIWI Norge AS 3414 Lierstranda Postboks 551 Telefon: 32244000

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler. Les mer om vår personvernerklæring og informasjonskapsler.
  1. Hjem
  2. Oppskrifter
  3. Fisk og skalldyr
  4. Nicoise-salat med peppermakrell

Nicoise-salat med peppermakrell

Lag en lett og mettende salat til middag eller lunsj.

20-40 min
Middels
Nicoise-salat med peppermakrell

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Nicoise-salat med peppermakrell

  • 1
    Fjern stilkene på bønnene. Skrubb potetene og del dem i to dersom de er små, terninger på 3-4 cm dersom de er store. Kok potetene. Når de nesten er ferdige legger du i bønnene. De trenger ca. 1 minutt i vannet.
  • 2
    For å lage dressingen pisker du sammen sennep og eddik. Hell oljen i en tynn stråle mens du pisker, slik at dressingen blir jevn og kremete. Smak til med salt og pepper.
  • 3
    Kok eggene i ca 8 minutter og skyll dem i iskaldt vann før du skreller dem.
  • 4
    Riv salatbladene i grove biter og spre dem utover et stort fat. Topp med bønner, poteter, oliven, grove biter av peppermakrell, tomater og egg delt i to og løken skåret i tynne båter.
  • 5
    Bland sammen salaten når du serverer og topp med dressing.