-
Dryss et par klyper sukker og salt over ørreten. La den ligge i 10 minutter før du skyller den og tørker den godt.
-
Knus pepperet i en morter eller med en kjevle slik at det blir helt finmalt og bland det med koriander, finrevet appelsin- og sitronskall og 2-3 ss olivenolje.
-
Gni massen inn i fiskefileten og legg den på den lune siden av grillen. Sett på lokk og la ørreten bake i 8-10 minutter. Fjern lokket og la fisken hvile på grillen.
-
Del blomkålen i buketter og kok dem til de nesten er møre i lettsaltet vann. Avkjøl dem i isvann og tre dem på Sticks sammen med tomatene.
-
Hell litt olivenolje over og grill dem kjapt på den varme siden av grillen til blomkålen har fått en gyllen farge. Legg dem over på den lune siden av grillen.
-
Skjær eplet i tynne skiver og vend sammen med granateplekjernene og rucculaen.
-
Skyll bønnene og la dem renne av seg i en sil før du vender dem inn i salaten sammen med mozzarellaen revet i grove biter.
-
Smak til med litt sitronsaft, flaksalt og olivenolje. Server fisken med salat og grønnsaks-Sticks.