Ørretgrillspyd med yoghurtsaus og couscous
Tre maten på pinner og spyd og tilbered den på grillen.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Legg Sticks-pinner og vanlige grillspyd (dersom du bruker varianter i tre) i vann - tørre grillspyd tar lett fyr!
- 2Kok couscousen etter anvisning på pakken.
- 3Tørk godt av fisken og tre filetene på hver sin Sticks-pinne på langs.
- 4Skjær squashen i 1 cm tykke skiver og paprikaen i terninger på 3 x 3 cm.
- 5Hold aspargesstilkene mellom fingrene og bøy til de brekker. Kast enden og del stilken i tre.
- 6Tre biter av squash, paprika, asparges, tomat og sopp om hverandre på de vanlige grillspydene.
- 7Pensle spydene med litt olje og strø over noen klyper salt og pepper.
Grill dem over direkte varme på grillen. - 8Rør sammen yoghurt, finrevet sitronskall og finhakkede urter i en skål og smak til med litt salt.
- 9Del sitronen i to og grill den i et par minutter med snittsiden ned. Klem sitronsaften over grillspydene og server dem sammen med couscous og yoghurtsaus.
- 1