Grillet klippfisk med tomatsalsa

Lekker smårett på grillen som kombinerer grillet klippfisk med en frisk tomatsalsa.

20 min
Middels
Grillet klippfisk med tomatsalsa

Slik gjør du

    1. 1
      Vann ut klippfisken skikkelig – omkring 1 døgn per cm tykkelse på fisken. Husk å skifte vann et par ganger i døgnet. Eventuelt kjøp ferdig utvannet klippfisk. La fisken få renne av seg på et kjøkkenhåndkle.
    2. 2
      Finhakk hvitløkfeddene og bland dem sammen med olivenoljen.
    3. 3
      Pensle fisken med hvitløksolje og grill den med brødet over middels-høy varme et par minutter på hver side.
    4. 4
      Tomatsalsa: Del tomatene opp i små terninger, finhakk chili, rødløk og halvparten av korianderbladene.
    5. 5
      Bland alt i en skål og skvis over limesaft. Smak til med olivenolje, salt og nykvernet svart pepper.
    6. 6
      Server fisken toppet med salsaen. Pynt med den andre halvparten av korianderbladene og spis med en gang.