Ingredienser
Potet- og torskekaker med chilimajones i pita
-
300
g
kokt potet
-
2
stk
egg
-
1
ss
potetmel
-
0,5
ts
malt muskatnøtt
-
1
neve
hakket persille
-
300
g
rester av torsk
-
Flaksalt og sitronsaft til smak
-
6
ss
majones
-
Sriracha eller annen chilisaus etter smak
-
4
stk
pitabrød
-
4
stk
salatblader eller annen salatblanding du har liggende
-
1
ss
smør eller olje til steking
Slik gjør du
-
Knus poteter med en gaffel, ha i egg, potetmel, malt muskat og hakket persille. Flak torsken og bland den inn i blandingen. Synes du massen er litt tykk kan du ha i litt fløte eller melk. Smak til med salt og litt sitronsaft.
-
Bland sammen majones og chilisaus til styrken du selv ønsker.
Varm pitabrødene som anvist på pakningen.
-
Stek fiskekakene forsiktig i smør eller olje til gylden farge, og la dem hvile noen minutter etter steking slik at de blir gjennomvarme. Anrett i varme pitabrød med majones og salat.