Panert kylling med ost og knuste solsikkefrø

Dette er en rask og god oppskrift de aller fleste kan mestre.

20-40 min
Middels
Panert kylling med ost og knuste solsikkefrø

Slik gjør du

  1. Kylling

    1. 1
      Riv osten fint og bland den sammen med knuste solsikkefrø, 2 ss olivenolje og hvit pepper. Har du ikke hvit pepper kan du bruke vanlig malt pepper. Legg kyllingfiletene i osteblandingen og la den dekke godt. Stek filetene i stekepanna på begge sider uten å røre for mye på kjøttet under stekingen. De skal få en gyllen farge. Etterstek i ovnen i ca. 10 min. La hvile noen minutter før du skjærer i kjøttet.
    2. 2
      Mens kyllingen er i ovnen finsnitter du kål og vårløk. Press over sitronsaft og dryss over olje og salt.
    3. 3
      Legg grønnsakene på en tallerken og kyllingen oppå. Server gjerne med en limebåt.